1. Hlavní stránka
  2. Tapety
  3. Samolepící tapeta Barevné akvarelové hvězdy
načtení průvodce
Samolepící tapeta Barevné akvarelové hvězdy

Samolepící tapeta Barevné akvarelové hvězdy

Přidat k oblíbeným Odebrat z oblíbených
Tato Samolepící tapeta Barevné akvarelové hvězdy představuje esenciální prvek pro proměnu každé místnosti ve vašem domově.
Materiál
Vliesové tapety
Vliesové tapety Samolepící tapety
Cena za m2 od:
Předpokládané datum odeslání: 03.06.2024
Přizpůsobit rozměr
Záruka kvality
Různé způsoby platby

Tato Samolepící tapeta Barevné akvarelové hvězdy představuje esenciální prvek pro proměnu každé místnosti ve vašem domově. Vysoce kvalitní digitální tisk zaručuje, že každý detail grafiky je zachycen s neuvěřitelnou přesností, zatímco živé barvy oživí vaše stěny a dodají jim dynamický vzhled. Tapeta je ideálním řešením pro ty, kdo chtějí vdechnout nový život své ložnici, obývacímu pokoji či dětskému pokoji.

 

Díky použití nejnovějších technologií v oblasti tisku a materiálů, tapeta nejen že vypadá skvěle, ale je také odolná a snadno udržovatelná. Její aplikace je snadná díky samolepicí variantě, která eliminuje potřebu použití lepidla, zatímco vliesová verze poskytuje vynikající krytí a je ideální pro ty, kteří preferují tradiční metody instalace.

 

Samolepící tapeta Barevné akvarelové hvězdy je navržena tak, aby odolávala běžnému opotřebení a byla vhodná i pro místnosti s vyšší zátěží, jako jsou dětské pokoje nebo často využívané obývací pokoje. Výběr z různých vzorů a motivů umožňuje každému najít ten pravý design, který bude harmonicky doplňovat interiér vašeho domova.

 

Nejen že zlepšíte vizuální apel vašeho prostoru, ale také zvýšíte jeho funkčnost a pohodlí. Vyberte si Samolepící tapeta Barevné akvarelové hvězdy a vytvořte si nejlepší interiér vašeho bytu!

Motivy jako třpytky, zlato, stříbro, beton, mramor, rezavý plech, dřevo atd. nevypadají jako skutečné. Motivy jsou tištěné, a proto se mohou vzhledově lišit od svých skutečných protějšků. Světelné odlesky nejsou grafickými prvky.

 

 

fototapety

 

fototapety
Samolepicí tapety

Samolepicí tapeta je vysoce kvalitní výrobek, který umožňuje opakované odlepení a nalepení na zeď, aniž by došlo k jejímu poškození. Jak už název napovídá, k její instalaci není potřeba ani kapka dalšího lepidla, takže ji lze aplikovat snadno a rychle! Navíc se nešpiní ani netrhá. Na dotek působí jako tenká látka a má matný povrch. Tapetový materiál je připraven k instalaci na jakýkoli hladký povrch (bez textury), ale nedoporučuje se používat jej na stěny natřené latexovou nebo akrylovou barvou.

 

  • Maximální šířka bloku tapety: 124 cm (v případě rozměru většího, než je šířka bloku, se tisk skládá z několika stejných listů).
  • Struktura: satén
  • Povrchová úprava: světlý mat
  • Lepidlo: Není nutné
  • Použití: Obývací pokoj, ložnice, kancelář, chodba a další
Vliesové tapety

Vliesové tapety jsou inovativním přístupem k tradičním papírovým tapetám. Vlies je mnohem odolnější materiál, který umožňuje, aby povrch stěny byl méně nerovný - proto se doporučuje instalovat v místech s viditelnou strukturou. Kromě toho zvyšuje tepelnou a zvukovou izolaci místnosti. K její instalaci se používá speciální lepidlo na prokladové tapety, které se však na rozdíl od tradičních výrobků nanáší pouze na stěnu.

 

  • Maximální šířka bloku podšívky: 134 cm (v případě velikosti větší, než je šířka bloku, se potisk skládá z několika stejných listů)
  • Hmotnost: 130 g/m2
  • Struktura: jemně strukturovaná
  • Povrchová úprava: matná
  • Lepidlo: Metylan Direct pro vliesové tapety
  • Použití: obývací pokoj, ložnice, předsíň, dětský pokoj, konferenční místnost
Montáž

Samolepicí tapety

Stěna by měla být suchá, čistá a především hladká. Minimální textura může způsobit, že tapeta nebude správně držet. Pokud je stěna čerstvě vymalovaná, doporučujeme před instalací tapety počkat alespoň tři týdny. Abyste se vyhnuli riziku odlepení tapety, měl by být stav nátěru na stěně v dobrém stavu. Upozornění: Nedoporučujeme umisťovat samolepicí tapety na stěny natřené latexem nebo akrylem. Samolepicí materiál MagicStick lze mnohokrát nalepit a odlepit - uschovejte si přepravní fólii, na kterou byla tapeta nalepena. Materiál neobsahuje papír, a proto jej lze snadno čistit vlhkým hadříkem bez použití čisticích prostředků. Pokud se objeví vzduchové bubliny, lze je snadno odstranit stěrkou nebo gumovým válečkem. Podrobné informace o instalaci jsou přiloženy ke každé tapetě.

Vliesové tapety

Stěna by měla být suchá a čistá. Tapetu je třeba přilepit na zeď speciálním lepidlem, které najdete v každém stavebním obchodě (doporučujeme lepidlo METYLAN SPECIAL DIRECT na vliesové tapety). V případě vliesových tapet se lepidlo nanáší přímo na stěnu a poté se ihned položí část tapety. Tapeta se nanáší shora a postupně se přitlačuje - k tomu je třeba použít speciální nářadí, například gumový váleček. Přesný návod k instalaci krok za krokem je přiložen ke každé tapetě.

Zabezpečenítwo

Používáme nejmodernější tiskárnu HP LATEX 310 s certifikací GreenGuard. Ta zajišťuje nejvyšší kvalitu tisku a zaručuje, že zakoupený produkt je šetrný k vám i životnímu prostředí. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat!

Balení

Naše nástěnné malby dodáváme po částech/dílech stejné velikosti. Naše výrobky balíme do bezpečných kartonových tubusů, takže se nemusíte obávat jejich poškození během přepravy. Ke každé tubě přikládáme návod k instalaci tapety.

Vzorky

Chcete si prohlédnout a osahat materiál, na který tiskneme naše nástěnné malby? Nabízíme vám možnost objednat si vzorky. Upozorňujeme, že vzorky jsou určeny k tomu, abyste si materiál mohli prohlédnout ve skutečnosti a vyzkoušet si ho na své zdi. Barvy se mohou mírně lišit v závislosti na tištěné šarži.