1. Hlavní stránka
  2. Fototapety
  3. Hory
  4. Fototapeta Hory sníh lavička cesta obloha mraky Alpy
načtení průvodce
Fototapeta Hory sníh lavička cesta obloha mraky Alpy

Fototapeta Hory sníh lavička cesta obloha mraky Alpy

Přidat k oblíbeným Odebrat z oblíbených
Naše elegantní Fototapeta Hory sníh lavička cesta obloha mraky Alpy přináší do vašeho domova nekonečnou inspiraci a jedinečnou estetiku.
Materiál
Vliesová fototapeta
Vliesová fototapeta Samolepící fototapeta
Cena za m2 od:
Předpokládané datum odeslání: 21.05.2024
Přizpůsobit rozměr
Záruka kvality
Různé způsoby platby

Naše elegantní Fototapeta Hory sníh lavička cesta obloha mraky Alpy přináší do vašeho domova nekonečnou inspiraci a jedinečnou estetiku. Každý detail je pečlivě zpracován, aby vašemu interiéru dodal jedinečný šarm a osobitost. S možností výběru mezi samolepicí a netkanou verzí, instalace je rychlá a snadná, ať už se rozhodnete pro kteroukoli variantu. Díky tomu můžete zažít radost z proměny vašeho prostoru bez zdlouhavých prací a stavebního zásahu.

 

V naší prodejně zakoupíte produkt Fototapeta Hory sníh lavička cesta obloha mraky Alpy na jeden z vybraných materiálů: samolepicí nebo vlies. Samolepicí materiál je moderní materiál, který lze vícekrát nanášet i odstraňovat a díky speciálnímu nátěru lze skvrny snadno odstranit vlhkým hadříkem. Vliesová fototapeta je však inovativní přístup ke klasickým tapetám. Při jeho instalaci nanášíme pouze lepidlo na zeď! Jedná se o dokonalé řešení pro maskování nerovností stěn a pro tepelnou a akustickou ochranu prostoru.

 

Každá fototapeta je vyráběna na míru, což znamená, že se přizpůsobí přesně vašim potřebám a rozměrům místnosti. Tento individuální přístup zaručuje, že každý kus bude dokonale ladit s vaším interiérem a vytvoří atmosféru, která odráží vaši osobnost a styl. Díky tomu se můžete ponořit do světa barev, vzorů a textur, které vám dodají energii a harmonii každý den. Tato dobrá dekorace bude perfektní pro váš domov.

 

Není pochyb o tom, že Fototapeta Hory sníh lavička cesta obloha mraky Alpy je nejlepší produktem do různých interiérů. S použitím vysoce kvalitních materiálů a moderních tiskových technik jsou naše produkty odolné vůči opotřebení a slunečnímu záření, což zajišťuje dlouhotrvající krásu vašeho interiéru. Vyberte si Hory sníh lavička cesta obloha mraky Alpy Fototapeta a dodejte svému interiéru mimořádný lesk.

 

Motivy jako třpytky, zlato, stříbro, beton, mramor, rezavý plech, dřevo atd. nevypadají jako ve skutečnosti. Motivy jsou tištěné a mohou se vzhledem lišit od skutečných předloh. Odlesky světla nejsou grafickými prvky.

 

 

fototapety

 

tapety
Samolepicí fototapety

Samolepicí fototapeta je vysoce kvalitní výrobek, který umožňuje opakované odlepení a nalepení na zeď, aniž by došlo k jejímu poškození. Jak už název napovídá, k jeho instalaci není potřeba ani kapka dalšího lepidla, takže jej lze aplikovat snadno a rychle! Navíc se nešpiní ani netrhá. Na dotek působí jako tenká látka a má matný povrch. Materiál je připraven k instalaci na jakýkoli hladký povrch (bez textury), ale nedoporučuje se používat na stěny natřené latexovou nebo akrylovou barvou.

 

  • Maximální šířka nástěnné malby: 124 cm (v případě rozměru většího, než je šířka malby, se tisk skládá z několika stejných listů).
  • Textura: saténová
  • Povrchová úprava: světlý mat
  • Lepidlo: není nutné
  • Použití: Obývací pokoj, ložnice, kancelářské prostory, chodba a mnoho dalších.

 

Vliesové fototapety

Vliesové fototapety představují inovativní přístup k tradičním papírovým tapetám. Vliesová podšívka je mnohem odolnější materiál, který umožňuje snížit nerovnosti povrchu stěny - proto se doporučuje pro instalaci v místech s viditelnou strukturou. Kromě toho zvyšuje tepelnou a zvukovou izolaci místnosti. K její instalaci se používá speciální lepidlo na prokladové tapety, které se však na rozdíl od tradičních tapet nanáší pouze na stěnu.

 

  • Maximální šířka vliesového nástěnného bloku: (v případě, že je rozměr větší než šířka bloku, bude se tisk skládat z několika stejných listů).
  • Hmotnost: 130 g/m2
  • Struktura: Jemná textura
  • Povrchová úprava: matná
  • Lepidlo: Metylan Direct pro vliesové tapety
  • Použití: obývací pokoj, ložnice, chodba, dětský pokoj, konferenční místnost
Montáž

Samolepicí fototapety

Stěna by měla být suchá, čistá a především hladká. Minimální textura může způsobit, že fototapeta nebude správně držet. Pokud je stěna čerstvě natřená, doporučujeme před instalací fototapety počkat alespoň 3 týdny. Abyste se vyhnuli riziku odlupování nástěnné malby, měl by být stav nátěru na stěně v dobrém stavu. Upozornění: Nedoporučujeme umisťovat samolepicí fototapety na stěny natřené latexem nebo akrylem. Samolepicí materiál MagicStick lze mnohokrát přilepit a odlepit - uschovejte si přepravní fólii, na kterou byla fototapeta nalepena. Materiál neobsahuje papír, a proto jej lze snadno čistit vlhkým hadříkem bez použití čisticích prostředků. Pokud se objeví vzduchové bubliny, lze je snadno odstranit stěrkou nebo gumovým válečkem. Ke každé tapetě jsou přiloženy podrobné informace o instalaci.

Vliesové fototapety

Stěna by měla být suchá a čistá. Fototapetu je třeba přilepit na zeď speciálním lepidlem, které najdete v každém stavebním obchodě (doporučujeme lepidlo METYLAN SPECIAL DIRECT na vliesové tapety). V případě vliesových tapet se lepidlo nanáší přímo na stěnu a poté se ihned položí část tapety. Tapeta se nanáší shora a postupně se přitlačuje směrem dolů - k tomu je třeba použít speciální nářadí, například gumový váleček. Ke každé tapetě je přiložen podrobný návod k instalaci krok za krokem.

Zabezpečení

Používáme nejmodernější tiskárnu HP LATEX 310 s certifikací GreenGuard. Ta zajišťuje nejvyšší kvalitu tisku a zaručuje, že zakoupený produkt je šetrný k vám i životnímu prostředí. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat!

Balení

Naše nástěnné malby dodáváme po částech/dílech stejné velikosti. Naše výrobky balíme do bezpečných kartonových tubusů, takže se nemusíte obávat jejich poškození během přepravy. Ke každé tubě přikládáme návod na instalaci tapety.

Vzorky

Chcete si prohlédnout a osahat materiál, na který tiskneme naše nástěnné malby? Nabízíme vám možnost objednat si vzorky. Upozorňujeme, že vzorky jsou určeny k tomu, abyste si materiál mohli prohlédnout ve skutečnosti a vyzkoušet si ho na své zdi. Barvy se mohou mírně lišit v závislosti na tištěné šarži.